Molenstraat 3 is al sinds jaar en dag, om precies te zijn sinds 2001, voor Lochemers bekend om zijn ambachtelijke ijs. In 2001 opende ijssalon Mimmo haar deuren, gerund door Maria Columbro en haar man Domenico. Met liefde hebben zij jarenlang heerlijk ijs bereid en stond de koffie altijd klaar.

Na al die jaren is Molenstraat 3 nu nog steeds de plek in Lochem voor een lekker ijsje en een gezellige kop koffie. IJsjes & Zo bereidt dagelijks ambachtelijk ijs met de meest verse en natuurlijke producten. Je kunt kiezen uit 24 smaken ijs die regelmatig wisselen. Met elke smaak kunnen we ook een lekkere milkshake voor je maken en met het verse fruit een sapje. Verder hebben we natuurlijk de traditionele ijscoupes, overheerlijke eigengemaakte taartjes, maar ook diverse ijstaarten. Leuk en lekker voor elke feestelijke gelegenheid.

Wij serveren heerlijke koffie van het mooie ambachtelijke merk Beukenhorst en thee van het Nederlandse label Mr. Jones. De koffie en thee kun je bij ons drinken, maar kun je ook meenemen voor onderweg.

Voor bij de koffie hebben we lekkere Leonidas bonbons, maar deze kun je uiteraard ook mooi verpakt meenemen om iemand te verrassen. Leonidas produceert al bijna 100 jaar in Brussel volgens traditionele wijze bonbons, nog steeds met de oorspronkelijke ingrediĆ«nten. De chocolade bestaat voor honderd procent uit cacaoboter, zowel voor de vulling als voor het omhulsel van de pralines. Van plantaardig vet of palmolie wordt geen gebruikgemaakt. De vullingen worden uitsluitend met verse boter gemaakt.

Leuk om te weten: we hebben een mooie ijskar te huur voor een huwelijk of kinderfeest en je kunt bij ons een ijsbon kopen als cadeau voor de echte ijsliefhebber.

IJsjes & Zo is er voor u. Passie, kwaliteit, natuurlijk, lekker en ambachtelijk is waar IJsjes & Zo voor staat. Wij hopen dat u dit proeft!

Bij mooi weer verruimen wij onze openingstijden. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in onze ijssalon.